Forsiden | kontakt
LokalforeningHjelpekorpsRKUBARKBesøkstjeneste
krossen

Arna og Åsane Røde Kors er en lokalforening med fem spesialavdelinger:

Hjelpekorpset: Medlemmene i hjelpekorpset blir grundig kurset i førstehjelp, søk etter savnede og friluftsliv mm. Som medlem her kan du være med på sanitetsvakter, ettersøkninger etter savnede, skivakter på Kvamskogen og sosiale sammenkomster. Vi arrangerer på forespørsel førstehjelpskurs for bedrifter, lag / organisasjoner og andre.

Røde Kors Ungdom: For aldersgruppen 13-16 år har vi en gruppe, denne har tirsdag som aktivitetsdag. For mer informasjon ta kontakt med leder for BARK. Aldersgruppen 16-30 år har torsdag som aktivietsdag. Kontakt leder RKU.

Barnas Røde Kors: (2.-7. klasse) Vi er delt i to grupper og har møter Tirsdager fra klokken 17.30 – 19.30. Den ene er på Holmen i Indre Arna, og den andre på Røde Kors huset i Liamyrane 14B. (Ta kontakt for informasjon). Trykk her for å se aktivitetsplanen vår.
LEDER? Vi trenger stadig flere, dersom dette er noe for deg ikke nøl med å ta kontakt!
HUSK å kle deg etter vær og aktivitet ! Vi er en del ute uansett vær, og ta ikke de nyeste klærene dine på. Vi har en del førstehjelpøvelser med jukseblod.
Dersom dette er noe for deg, ta kontakt med oss på mail eller leder BARK 982 35 708.

Besøkstjenesten: Ønsker du å bli besøksvenn eller visitor? Eller trenger du en besøksvenn? Ta gjerne kontakt med oss på mail eller leder besøkstjenesten 98 23 57 06.
Alle våre aktive besøksvenner og visitorer bidrar hver uke til glede og oppmuntring i en ellers ensom tilværelse.
Du kan også ta en titt på vår aktivitetsplan for å se noe av det vi holder på med.

Les mer om Arna og Åsane Røde Kors på sidene her og ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål. Vi trenger alltid flere medlemmer. Enten du vil være med som aktiv eller støttemedlem har vi plass til deg. Trykk her hvis du kan tenke deg dette.

Sist oppdatert søndag 06. desember 2009 18:09